Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1570544136818_507A1513c.jpg

La reunió anual de la Junta Local de Seguretat aborda temes relacionats amb tràfic, vigilància de polígons i violència de genere

Els dispositius especials i la coordinació dels efectius en esdeveniments multitudinaris com la pròxima edició de la Fira de Nadal són altres dels assumptes que han tractat els membres de la Junta 

La Junta Local de Seguretat de Xixona ha mantingut la seua reunió anual, a la qual han assistit Modesta Salazar, cap de la Unitat de Violència sobre la Dona, el secretari de la Subdelegació del Govern a Alacant, representants de la Policia Autonòmica, la Guàrdia Civil i la Policia Local, així com la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xixona, María Teresa Carbonell, l'edil responsable de Tràfic, Ricardo Mira i el regidor de Ciutadans, Javier Gutiérrez.

La trobada, presidida per l'alcaldessa, Isabel López Galera, ha servit per a revisar les mesures que s'han vingut adoptant durant els últims dotze mesos en matèria de seguretat i tràfic, així com per a valorar la situació actual i determinar les accions que s'han d'impulsar i dur a terme durant este any.

En este sentit, una de les prioritats de la Junta Local és garantir la vigilància i protecció dels polígons industrials del municipi, on l'activitat augmenta estos mesos amb la campanya de producció de torró en el seu moment més àlgid. Per això, a la instal·lació de més de 40 càmeres de videovigilancia en els polígons -gràcies a les subvencions de l'IVACE- se suma la modernització del sistema ja existent en els accessos a la localitat i la intensificació dels torns de patrulla per la zona, amb la finalitat d'evitar incidents.

Així mateix, la Junta de Seguretat ha abordat altres assumptes com el seguiment de possibles casos de violència de gènere en el municipi i la situació de la seguretat vial, especialment en la carretera CV-800 al seu pas pel port de la Carrasqueta. La presència reiterada de motoristes que utilitzen la via de manera inadequada és un tema que preocupa als membres de la Junta i, per això, s'ha posat l'accent en la realització permanent de controls de forma habitual.

També s'han posat sobre la taula altres temes com les mesures que s'han d'adoptar per a controlar el pas de vehicles pesats pel centre urbà, o els dispositius especials de seguretat que es van a activar de cara a la celebració dels esdeveniments de major aglomeració, com la pròxima Fira de Nadal o les festes de moros i cristians, en els quals és especialment important la coordinació de tots els recursos de seguretat. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar