Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1531131279396_acuerdo_ayuntamiento_xixona_secot.jpg

Ajuntament de Xixona i SECOT renoven acord de col·laboració

L'Ajuntament de Xixona ha renovat l'acord de col·laboració amb l'associació sense ànim de lucre SECOT -Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica-, amb l'objectiu d'impulsar la creació d'ocupació local i recolzar als comerços i iniciatives empresarials, reenfocant els negocis per a evitar la destrucció de llocs de treball, especialment entre els col·lectius amb més dificultats.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López, i el president de l'associació a Alacant, José Pérez, han rubricat l'acord pel qual SECOT continuarà prestant assessorament tècnic -almenys dos dies al mes- a persones, institucions, entitats socials, autònoms i pimes, tant per a la seua creació i llançament com per a la superació de dificultats, i afavorir així el seu creixement.

Este assessorament el presten els socis de l'associació: persones voluntàries jubilades o prejubilades que, de manera gratuïta, aporten els seus coneixements en qualitat de professionals o experts. En este sentit, l'associació sense ànim de lucre ja ha col·laborat amb dos pimes, dos microempreses, un autònom i un emprenedor, pertanyents a sectors tan diversos com cosmètica, comerç, oci, indústria de l'alimentació, construcció i servicis.

La renovació de l'acord entre l'Ajuntament de Xixona i SECOT té una vigència d'un any i suposarà una inversió total de 1.000 euros per al consistori, que es compromet a promocionar i difondre les activitats que organitze SECOT i a facilitar gratuïtament un espai físic per a portar-les a terme.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar