Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
1544948772196_logo IVACE.png

AJUDA ATORGADA PER L'IVACE PER A LA INSTAL·LACIÓ DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

DINS EL PROGRAMA D'ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN EL TRANSPORT

L'Excm. Ajuntament de Xixona (Alacant) en la seva aposta per la reducció del consum de combustibles fòssils i la disminució de les emissions de gasos d'efecte hivernacle associades vol impulsar la mobilitat elèctrica mitjançant la instal·lació en el municipi de dos Estacions de recàrrega per a Vehicles Elèctrics (Erve ).

Per això s'ha realitzat la instal·lació de dues estacions de recàrrega semirápida d'accés públic per a vehicles elèctrics (tipus 2) d'2x22 kW, una d'elles a emplaçar a l'avinguda Constitució, prop de la Casa Consistorial, i l'altra a l'Av. Joan Fuster davant del Dependències de Policia Local.

Es pretén que aquestes infraestructures puguin donar servei al ciutadà que ho necessiti, als residents al municipi, al transport vinculat al sector comercial i al de serveis, així com per a usuaris externs que visitin el municipi.

A causa de la recent instal·lació d'aquestes infraestructures no es disposa encara de dades dels resultats obtinguts; no obstant això, amb aquesta instal·lació es persegueix incentivar la compra de vehicles elèctrics, així com disminuir la contaminació i soroll al municipi, incentivar els negocis, visibilitat en rutes turístiques, etc.

El cost total d'aquestes infraestructures ha ascendit a la quantitat de 29.659,91 € (IVA inclòs) i la subvenció atorgada per l'IVACE ha estat del 80% de l'import sense IVA de l'esmentat cost.

Mes informació en Ajudes IVACE

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar