Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1584550359179_maraton-sangre-premiados.jpg

70 persones participen en la marató de donació de sang de Xixona

L'Ajuntament de Xixona, en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, va organitzar recentment la quarta marató de donació de sang Xixona Dóna, en la qual van participar 70 persones, vuit d'elles donants per primera vegada.

La marató va comptar, a més, amb la col·laboració de diverses empreses xixonenques que van aportar premis per als participants, entre ells un pernil entregat per la Regidoria de Sanitat per a l'associació que va comptar amb més participants i unes ulleres de sol de Xixona, el lloc més dolç del món per a tots els donants.


L'edil de l'àrea, Cristian Sirvent, ha recordat que “tots els mesos s'organitza una donació col·lectiva de sang a Xixona”, i ha animat a participar als donants habituals i a tots aquells que es vulguen sumar “perquè una acció tan senzilla com donar sang pot salvar fins a tres vides”.


Sirvent ha insistit que durant estos dies “és especialment important continuar donant sang per a poder mantindre les reserves als hospitals, ja que, a causa de les mesures de prevenció pel Covid-19 s'està produint un descens de donacions, i estes continuen sent necessàries”.


La pròxima donació col·lectiva a Xixona està prevista per al dilluns 20 d'abril, de 16:30 a 20:30, en el Centre de Salut. Mentrestant, qui vulga donar pot acudir als punts fixos d'extracció situats a l'Hospital General d'Alacant i a l'Hospital Universitari de Sant Joan. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana expliquen que “s'han implantat mesures de prevenció addicionals per a aconseguir espais segurs de donació”. En tot cas, es recomana consultar la web www.centro-transfusion.san.gva.es per si la situació anòmala d'estes setmanes provoca canvis d'horari o ubicació.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar