Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1587123023175_suministros_industriales_jijona.jpg

Xixona es bolca amb la donació de material de protecció

L'Ajuntament coordina a més de mig centenar de voluntaris que, de manera desinteressada, estan cosint bates i màscares o fabricant pantalles anticontagi. A més, empreses i professionals han donat importants quantitats de recursos per a la prevenció.

L'Ajuntament de Xixona està duent a terme les tasques de coordinació del treball del més de mig centenar de voluntaris que estan elaborant i donant de manera desinteressada diferents materials de protecció, com bates de plàstic, màscares, guants o mampares anticontagi fabricades amb impressores 3D.

El consistori s'ocupa tant de col·laborar en el subministrament dels materials necessaris perquè es puga realitzar la confecció dels mitjans de protecció com de l’entrega a la seua destinació a través del personal i els mitjans municipals.

La regidora de Serveis Socials, María Teresa Carbonell, ha volgut agrair “de tot cor la gran labor dels treballadors municipals i la solidaritat dels veïns de Xixona, que estan posant el seu granet d'arena per a protegir als qui estan en primera línia de la lluita contra la pandèmia, que estan realitzant una labor encomiable”. L'edil ha destacat el paper de dos xixonenques, Isabel Gerez i Carolina Oliver, “que s'estan encarregant d'ensenyar i organitzar a desenes de costureres a cosir màscares i bates de protecció”.

De la mateixa manera, nombroses empreses i professionals han donat material de protecció “cadascú segons les seues possibilitats”, per a subministrar-lo als qui ho necessiten, donant prioritat al  personal sanitari, a la Policia Local i Guàrdia Civil, als treballadors del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament i als cuidadors de persones dependents. 

María Teresa Carbonell destaca les donacions realitzades per l'empresa Suministros Indstriales Jijona, S.L., que ha contribuït amb 1.500 màscares sanitàries i 50 màscares FFP3, juntament amb 7.050 guants d'un sol ús i 800 cobresabates. Així mateix, la mercantil Adaptamos Group ha donat 180 pantalles anticontagi que seran destinades a la Policia Local, a la residència d'ancians, a dependències municipals i als comerços que estos dies s'estan encarregant del subministrament de productes essencials per a la població.

Entre la resta d'aportacions, cal comptabilitzar màscares de protecció, gels hidoalcohòlics, guants i altres materials cedits per empreses i professionals de Xixona com Francisco José Raya, Federico Gastón, David Sirvent, Álvaro Sabater, Javier Porta, Marcial Hernández, Pablo Garrigós Ibáñez, Pinturas Villegas, La Cabanya i Centro Dental Jijona. Per la seua part, El Taller de Tomás ha contribuït realitzant la desinfecció dels vehicles de servei públic mitjançant alta temperatura.

L'Ajuntament està realitzant les gestions necessàries perquè durant la pròxima setmana es puga iniciar el repartiment de màscares per a tota la població. En els pròxims dies es donaran més detalls sobre este tema.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar