Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1597590904601_ceip_eloy_coloma_.jpg

L'Ajuntament farà treballs de millora i modernització en el CEIP Eloy Coloma amb un pressupost de més de 744.000 euros

Les reformes estan incloses en el Pla Edificant i contemplen la reparació de les escales d’accés al col·legi, la substitució dels gronxadors de l'àrea recreativa i diverses actuacions en els edificis d'infantil i primària 

L'Ajuntament de Xixona escometrà en els pròxims mesos les obres de reforma del CEIP Eloy Coloma, que permetran realitzar diverses millores en este centre educatiu, tant en l'estructura dels seus edificis com en els equipaments, prestant especial atenció a garantir la seguretat i l'accessibilitat. Les actuacions compten amb un pressupost de 744.212,01 euros i estan incloses en el Pla Edificant. 

El passat 13 de juliol va finalitzar el termini perquè les empreses interessades presentaren les seues propostes per a la licitació dels treballs, a la qual optaran un total de huit mercantils. Des del moment en què s'adjudiquen està previst que les obres s'allarguen durant diversos mesos, la qual cosa obligarà el centre a reestructurar l'organització de les aules per al curs 2020-2021.

Detalladament, les obres plantejades per al CEIP Eloy Coloma es divideixen en quatre lots. El principal d'ells presenta la reparació de la coberta, la renovació de fusteries exteriors i la reparació i pintura de les façanes de l'edifici de primària i les seues instal·lacions annexes. També inclou la substitució de l'edifici de calderes, així com la retirada de l'amiant existent en la coberta de l'actual. L'edifici d'educació infantil veurà reparada la seua coberta i la pintura exterior. 

Amb totes estes actuacions es pretén acabar amb els problemes de filtració d'aigua, dotar al pati d'unes condícies accessibles i d'un magatzem, a més de reparar i pintar els danys ocasionats en el revestiment de l'edifici.

El projecte també contempla l'adequació i renovació de l'equipament en la zona de jocs infantils, a més de les escales exteriors d'accés al centre.

La regidora d'Educació, María Teresa Carbonell ha explicat que ha mantingut diverses reunions amb la direcció del centre i de l'AMPA per a consensuar tant el projecte de realització dels treballs de millora com els terminis d'execució, ja que diverses de les actuacions hauran de dur-se a terme en el període no lectiu, per qüestions de seguretat. “Aprofitarem en la mesura que siga possible els mesos d'estiu per a escometre la majoria de les reformes i que afecten el mínim possible al desenvolupament del curs escolar, però algunes, per la seua complexitat, se solaparan amb les classes”, ha explicat l'edil.

Els altres dos col·legis i l'institut de la localitat també es veuran beneficiats per les inversions del Pla Edificant. En el CEIP Sagrada Família s'han iniciat ja els treballs de construcció del nou pavelló que integrarà el gimnàs i el menjador, amb un cost d'1.117.000 euros i un termini d'execució que finalitzarà al març del pròxim any. També s'està duent a terme una obra en els vestuaris de la pista poliesportiva per a transformar-los en un magatzem.

L'IES Xixona és un altre centre on hi ha obres en marxa per a traslladar allí el cicle formatiu. Es duran a terme durant este estiu.

Per part seua, en el CEIP Cristòfol Colom es realitzaran millores en accessibilitat i en el sistema elèctric, i s'escometrà la substitució de finestres i persianes, així com la renovació del parquet del gimnàs, entre altres actuacions per un import total d'1.399.000 euros. En estos moments s'està redactant el projecte, i la data d'inici de les obres està prevista per a juny de 2021.

La situació de cadascun dels centres s'ha detallat a la comunitat educativa a través del Consell Escolar Municipal, celebrat el passat dia 16 de juliol.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar