Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1537889681085_presentacion_focus_pyme_xixona_.jpg

Xixona acull el dijous 27 de setembre el Focus Pyme y Emprendimiento de L’Alacantí

L'exrector de la UA i director d'AlicanTEC, Andrés Pedreño, clausurarà una jornada en què els emprenedors podran conéixer experiències reals d'èxit i la importància de la innovació i la transformació digital en el món de l'empresa

Xixona és la seu triada per a la celebració, dijous de setembre, del Focus Pyme y Emprendimiento de la comarca de L'Alacantí, organitzat pel Centre Europeu d'Empreses Innovadores d'Elx -CEEI-, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

La jornada, destinada a descobrir el paper que juga la innovació en el desenvolupament de les empreses, serà eminentment pràctica i estarà dirigida a professionals, a emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d'empresa, a entitats joves innovadores i a pimes, tant pertanyents a sectors madurs com a les que presenten necessitats d'innovació per a desenvolupar-se.

El president del CEEI, José Javier García, ha assegurat que "este serà un Focus especial perquè Xixona és bressol d'innovació, amb grans empresaris que històricament han sabut modificar tant les seues línies de producte com la forma de fer les coses, la qual cosa els ha permés convertir el torró i el gelat en productes reconeguts mundialment, amb una marca pròpia amb què el consumidor sap que quan compra un producte d'ací està comprant qualitat".

Per la seua banda, l'alcaldessa Isabel López, ha recordat que "Xixona és el bressol del torró i des d'ací partixen gelaters artesans a tots els pobles d'Espanya, i junt amb la producció de xocolate i dolços nadalencs ens convertixen en el lloc més dolç del món". Xixona, a més, compta amb prop d'un milió de metres quadrats de sòl industrial, la qual cosa la convertix en un dels enclavaments industrials més importants de la província d'Alacant.

Isabel López ha reiterat que "amb la celebració d'este Focus continuem posant de manifest el nostre compromís amb les empreses, amb els emprenedors i amb la creació d'ocupació de qualitat i qualificada, la qual cosa s'enquadra dins dels objectius del Pacte per l'Ocupació de la comarca de L'Alacantí".

El Focus reunirà ponents de luxe, com l'exrector de la UA i director d'AlicanTEC, Andrés Pedreño, que oferirà la conferència de clausura amb el títol "Transformación, disrupción y revolución". A més, empresaris i professionals com Alexandra Marín, sòcia de Mercaterre; Sonia Ferre, founder i CEO de MasQi Energy House; Isabel Sirvent, responsable de màrqueting de 1880-El Lobo, i Sergio Crespo, director de Dipse Company, obriran la primera taula redona i compartiran les seues experiències empresarials reals d'èxit en el territori, amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'empreniment social.

En este sentit, una altra de les taules de debat se centrarà en la importància que té establir "estratègies innovadores a través de la igualtat, la responsabilitat social corporativa i la sostenibilidad" per a aconseguir un major creixement empresarial. Els encarregats de reflexionar sobre este tema seran Vicente Monzó, gerent de d'INNOR, Ricardo Martínez, director de la planta de Xixona de la multinacional Procter&Gamble, i Andrés Ferrer, CEO d'OMAWA. 

Així mateix, Fabián López, fundador de turronesydulces.com, la primera botiga online de torrons artesans fets a Xixona, reflexionarà sobre el paper del consumidor en l'era digital junt amb Encarna Gómez, cap del departament de nous productes d'AINIA Centre Tecnològic, i José Ángel Pérez, catedràtic i vicerector adjunt d'Investigació i Innovació de la UMH d'Elx.

Altres empreses i organismes col·laboradors en l'organització d'este Focus són el Consell Regulador IGP Xixona i Torró d'Alacant, AEX, ImpulsAlicante, Jovempa, Secot, UGT, l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la UA, AEPI, AEBA, Ecommaster, Alicante Plaza i B-News Comunicación. 

El Focus Pyme y Emprendimiento de L'Alacantí es desenvoluparà en el Teatret de Xixona, de 9:00 a 14:00 hores. L'esdeveniment es podrà seguir també en streaming directe a través de la pàgina de facebook del CEEI d'Elx i els que ho seguisquen per esta via podran, així mateix, participar a través de les xarxes socials preguntant als ponents o comentant les ponències amb l'hashtag #FocusPyme.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar