Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
1540155459133_reunion_junta_seguridad.jpg

Es reunix la Junta de Seguretat Local, amb la presència de la subdelegada del govern

La Junta Local de Seguretat de Xixona ha mantingut la seua reunió anual, a la qual han assistit la subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador, representants de la Policia Autonòmica, Guàrdia Civil i Policia Local, així com l'alcaldessa Isabel López i regidors de l'Ajuntament de Xixona. La trobada ha servit per a revisar les mesures que s'han vingut adoptant durant els últims dotze mesos i valorar la situació actual del municipi en matèria de seguretat.


Una de les prioritats és garantir la protecció dels polígons industrials, on estos mesos es registra una gran activitat perquè la campanya de producció de torró es troba en el moment més àlgid. En esta línia, es va a procedir a la instal·lació de més de 40 càmeres de videovigilància en els polígons gràcies a les subvencions de l'IVACE. També es modernitzarà el sistema ja existent en els accessos al municipi.

Així mateix, els membres de la Junta de Seguretat han abordat els casos de violència de gènere que s'han donat en el municipi i la situació de la seguretat vial, especialment en el que fa referència a la carretera CV-800 al seu pas pel port de la Carrasqueta. Finalment, s'han posat en comú els dispositius especials de seguretat per als esdeveniments de major aglomeració, com les festes de moros i cristians o la Fira de Nadal, en la qual és especialment important la coordinació de tots els recursos.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar