Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1548174331296_entrepa_dobleL_fitur.jpg

Xixona obrirà les accions promocionals de Turisme Costa Blanca en FITUR amb un showcooking de receptes amb torró

L'Ajuntament de Xixona aprofitarà la Fira Internacional de Turisme per a presentar també la pròxima edició del certamen gastronòmic Tapeando con Turrón por Jijona i per a fer balanç de la Fira de Nadal, a més de promocionar altres atractius del municipi com les festes patronals de Moros i Cristians o els espais naturals.

Xixona, el lloc més dolç del món, és la localitat encarregada d'inaugurar el programa d'accions promocionals impulsades pel Patronat de Turisme Costa Blanca en Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid del 23 al 27 de gener.

Així, dimecres 23, de 10:30 a 11:30 hores, les xefs dels restaurants L’Entrepà i Cervecería Doble L, de Xixona, oferiran de la mà de la Regidoria de Turisme un showcooking de receptes elaborades amb torró i que van obtenir premi l'any passat en el concurs Tapeando con Turrón por Jijona, organitzat conjuntament entre Ajuntament i AEX -Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona-.

Ema Ripoll, responsable de L’Entrepà juntament amb la seua germana Ame, ha explicat que una de les tapes que es podran degustar serà el «Polvoró», escollida com la millor tapa amb torró en 2018, «que es tracta d'una croqueta de bolets variats elaborada amb torró de Xixona i quicos, que en fregir aporten una textura cruixent molt especial». Per la seua banda, Lorena Bellido, gerent de la Cervecería Doble L amb la seua germana Lidia, ha desvetlat que l'altra tapa que es podrà degustar en el showcooking serà el ravioli de secret de porc amb torró de Xixona, «que va ser escollida com la millor tapa de l'any passat i que va tenir un enorme èxit». 

En els últims anys, i gràcies a l'esforç i la creativitat dels professionals xixonencs, el torró s'està consagrant com un ingredient més en les cuines dels millors restaurants de tot el món. 

L'Ajuntament aprofitarà també la presència de Xixona en la fira de turisme més important d'Espanya per a presentar oficialment la pròxima edició del certamen gastronòmic Tapeando con Turrón por Jijona, que tindrà lloc durant el mes de maig. La presentació es farà també este dimecres a les 12:30 hores en la sala de premsa del stand de la Comunitat Valenciana en FITUR, situat en el pavelló 7 d'Ifema.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López ha explicat que el municipi ha sigut sempre un referent gastronòmic a tot el món, «perquè som històricament capdavanters en la producció de torró i dolços nadalencs i actualment alberguem, a més, una de les majors plantes de fabricació de xocolata de la Comunitat Valenciana, a més de comptar amb el major cens de gelaters artesans del nostre país». 

L'alcaldessa oferirà, a més, un balanç de l'última Fira de Nadal que, en el seu desè aniversari, ha batut rècord de visites amb prop de 85.000 persones en només quatre dies. 

També estaran presents les festes patronals de Moros i Cristians de Xixona, que se celebren a l'agost, i l'enorme riquesa natural del terme municipal, que compta amb tres PR (senderes de petit recorregut) i un SL (sendera local).

María Núñez, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Xixona ha mostrat la seua satisfacció per la presència i el protagonisme de la localitat en la Fira. «Estem molt contents pel temps i l'espai que Xixona ocuparà en Fitur 2019, un reflex de la importància de la localitat com a destinació turística dins de la Costa Blanca».

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar