Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1549284830656_reunion pacto.jpg

L'alcaldessa de Xixona presidirà el Consell Rector del Pacte comarcal per l'Ocupació

La Casa de Cultura de Xixona ha acollit una reunió del Pacte per l'Ocupació de la comarca de L’Alacantí, amb la finalitat de seguir desenvolupant els objectius pels quals es va signar. A més, s'han constituït el Consell Rector del Pacte per l'Ocupació, la presidència del qual serà rotativa i estarà ostentada inicialment per l'alcaldessa de Xixona Isabel López Galera, i una comissió tècnica que estarà integrada pels representants que designen cadascun dels ajuntaments i entitats adherides al Pacte, a més de tres persones contractades gràcies al programa Avalem Territori.

Així mateix, s'ha donat llum verda a la convocatòria d'una Fira d'Ocupació, que tindrà lloc en el MUA (Museu de la Universitat d'Alacant).

Els municipis que conformen este Pacte són Aigües, El Campello, La Torre de les Maçanes, Sant Joan d'Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Tibi i Xixona, i compta també amb l’adhesió d'UGT, CCOO, la Universitat d'Alacant, JOVEMPA -Federació d'Associacions de Joves Empresaris de la Província d'Alacant-, el Consell Regulador IGP Xixona i Torró d'Alacant, ANHCEA -Associació Nacional de Gelaters Artesans-, APHA -Associació Provincial d'Hotels d'Alacant, AEPI -Associació Empresarial de Polígons Industrials de Sant Vicent del Raspeig- i AEX -Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona-.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar