Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1549648089483_puesto_turrones_feria_navidad_jijona.jpg

La XI Fira de Nadal de Xixona se celebrarà del 5 al 8 de desembre

L'Ajuntament i l'AEX decideixen les dates de celebració després de consultar als expositors de l'última edició, que va batre rècord de visitants superant els 83.000 en quatre dies

L'onzena edició de la Fira de Nadal de Xixona se celebrarà entre el dijous 5 de desembre i el diumenge 8, aprofitant com tots els anys el pont de desembre, que inclou els festius de la Constitució (dia 6) i de la Immaculada Concepció (dia 8). Les enquestes realitzades entre els expositors participants en acabar la passada edició recolzen l'elecció d'estes dates. 

A més, amb l'objectiu de començar a preparar la Fira de Nadal 2019, l'Ajuntament de Xixona i l'Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona -AEX-, han mantingut ja reunions per a impulsar la nova edició de l'esdeveniment nadalenc més multitudinari de la Comunitat Valenciana i que, l'any passat, va batre rècord de visites superant la xifra de 83.000 persones en els quatre dies de durada de la Fira.

Xixona és la marca del Nadal més reconeguda de la Comunitat Valenciana, en tractar-se de la major productora de torrons amb Indicació Geogràfica Protegida del nostre país, també perquè en els últims anys s'ha convertit en referent de les activitats nadalenques gràcies a esta fira, al betlem de grandària natural que s'instal·la en una de les entrades del poble i que és lloc de foto obligada durant les festes, a l'espectacular cavalcada o a tradicions de segles com la rodà d’aixames.

Xixona, a més de ser seu del Consell Regulador de les Indicacions Geogràfiques Xixona i Torró d'Alacant és també seu de l'Associació de Torrons, Dolços i Xocolata (TDC) i de l'Associació Nacional de Gelaters Artesans (ANHCEA), i posa en valor la marca ciutat «Xixona, el lloc més dolç del món».

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar