Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1568901063308_ceip_eloy_coloma_.jpg

Un miler d'escolars reprenen el curs sense incidents a Xixona després del temporal de pluges de l'última setmana

L'Ajuntament ha invertit 18.000 euros durant l'estiu per a aconseguir que els tres col·legis públics del municipi estigueren en les millors condicions abans de la tornada a les aules

El curs escolar 2019-2020 s'ha reiniciat a Xixona sense incidències, després de la interrupció de les classes la setmana passada a causa de la DANA. 

Amb un miler d'alumnes matriculats en els tres col·legis públics de la localitat -Sagrada Família, Cristòfol Colom i Eloy Coloma-, junt amb el Centre d'Educació Infantil Concertat Ángeles Custodios i l'IES Xixona, les classes s'han reprès amb total normalitat.

Així mateix, les plantilles de docents per a estos primers dies de classes en tots els centres educatius s'han cobert al 100%, a excepció de l'institut, on encara falten per incorporar-se dos professors, a jornada completa, i un tercer a mitja jornada.

De la mateixa manera, l'Ajuntament ha aprofitat les vacances d'estiu per a dur a terme diverses actuacions de millora en els centres escolars, en els quals ha invertit un total de 18.072 euros. 

El consistori ha fet el repintar de portes, passadissos i reixats en el col·legi Sagrada Família, on també s'han escomès algunes reparacions de serralleria i electricitat.

En el CEIP Eloy Coloma, les actuacions s'han centrat, sobretot, en la realització de treballs de pintura i la renovació de les manetes de les portes.

Per la seua banda, en el col·legi Cristòfol Colom, la inversió s'ha realitzat en projectes de pintura, electricitat en l'aula d'informàtica i serralleria. S'han instal·lat alguns tancaments nous i mosquiteres. 

La regidora d'Educació, María Teresa Carbonell, ha confirmat, a més, que «este curs continuarem treballant en el pla municipal ‘Xixona per l'Educació’, en col·laboració amb RIE, la Xarxa Internacional d'Educació, i se centrarà en activitats de formació més pràctica en l'aula». Carbonell ha explicat que l'objectiu principal d'este projecte, en el qual col·laboren representants de les AMPA dels tres col·legis públics del municipi i diferents associacions locals, és crear una cultura de participació ciutadana basada en la igualtat. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar