Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1587122747597_maria_teresa_carbonell.jpg

Xixona aprova ajudes nominatives d'emergència de fins a 250 euros mensuals mentre dure la crisi del Covid-19

L'Ajuntament, a més, ha reforçat la coordinació amb Càritas per a l’entrega d'aliments i s'han posat en marxa altres serveis com l’entrega de medicines i la compra assistida per a persones majors o amb discapacitat.

L'Ajuntament de Xixona ha aprovat la concessió directa d'ajudes econòmiques d'emergència per a aquelles famílies més vulnerables que estan patint en major mesura els estralls de l'actual crisi sociosanitària. Seran de caràcter nominatiu i el seu import ascendirà a 200 o 250 euros al mes, segons el nombre de membres de la família. La regidora de Serveis Socials, María Teresa Carbonell, ha explicat que “estes ajudes estan destinades a famílies que han deixat de tindre ingressos i es donaran mensualment mentre dure la situació provocada pel Covid-19”. 

Així mateix, des del departament de Serveis Socials s'ha reforçat la coordinació amb Càritas per a l’entrega d'aliments i s'han posat en marxa altres serveis com l’entrega de medicines i la compra assistida per a persones majors o amb discapacitat que no tenen familiars en la localitat.

La regidora María Teresa Carbonell ha volgut agrair el treball dels tècnics de l'àrea i la predisposició de molts veïns que s'han oferit voluntàriament a fer la compra o entregar-la a domicili. “De moment, estos serveis s'estan duent a terme amb el personal del departament municipal, però estem molt orgullosos dels xixonencs, de la seua solidaritat, la seua implicació i la seua manera d'arrimar el muscle. Estem segurs que d'esta crisi eixirem més units com a poble”. 

Respecte a les famílies sense recursos amb menors al seu càrrec, Carbonell també ha explicat que des de l'Ajuntament s'està entregant i supervisant la realització de les tasques formatives perquè els xiquets i xiquetes que no tinguen Internet a casa “puguen fer els deures i no perden el ritme del curs respecte als seus companys”. Esta mesura completa l'adoptada per la Conselleria d'Educació, que ha adquirit tauletes amb connexió a Internet destinades als alumnes que estiguen tenint dificultats per a seguir la formació a distància al no tindre dispositius. 

A més, l'edil recorda que, mentre dure l'Estat d'Alarma, el Govern d'Espanya ha prohibit el tall dels subministraments bàsics com la llum, el gas, l'aigua i les telecomunicacions a les llars més vulnerables. També s'ha suspés el termini per al cobrament d'impostos i taxes fins que es restablisca la normalitat.

Des de la Regidoria de Serveis Socials s'insisteix que si alguna família ha perdut els seus ingressos o es troba en una situació econòmica difícil pot trucar al telèfon de l'Ajuntament 965610300 i contactar amb el departament de Serveis Socials. “Estem atenent tots els casos que ens arriben. No deixarem a soles a ningú”. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar