Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades

Reanudació de cremes de restes agrícoles fins a 31 de maig de 2020.

En el DOGV de 15 d'abril de 2020 s'ha publicat la RESOLUCIÓ de 10 d'abril de 2020, del director general de Prevenció d'Incendis Forestals, sobre la modificació del període de cremes motivat per l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

 

Entre altres mesures es determina:

 

Establir per al període comprés entre el 21 d'abril i el 31 de maig de 2020, tots dos inclusivament, per a la crema de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals.

 

Només podran realitzar-se cremes de dilluns a divendres, tots dos inclusivament. Els dissabtes, diumenges i festius, no està permés realitzar cremes.

 

Només es podran realitzar aquestes cremes quan el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals, determinat per l'òrgan competent, siga 1.

 

Mantindre l'horari d'aquestes cremes entre el orto i les 13.30 hores

 

 

Les sol·licituds es realitzaran preferiblement per via telemàtica, o email a oac@xixona.es indicant nom i dni de la persona que realitzarà la crema, nom de la partida rural, número de polígon i parcel·la de la finca. Únicament aquelles persones que els resulte impossible fer-ho per aquests mitjans, podran posar-se en contacte telefònic amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per a facilitar les dades (965.61.03.00)

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar