Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1589908481059_2020_08 Cartell festes 2020.jpg

Se suspenen les festes de moros i cristians

Degut a l’actual crisi sanitària provocada pel COVID-19, ens trobem davant d’una situació extraordinària que afecta a totes les facetes de la nostra vida i, com no pot ser d’altra manera, també a les nostres festes patronals de moros i cristians.

A la incertesa sobre com evolucionarà la situació actual, s’afegeixen les previsions de distintes institucions i experts que indiquen que tardarem un temps a poder celebrar esdeveniments on es produïsquen aglomeracions, com és el cas de les nostres festes.

La prioritat sempre ha sigut la salut dels nostres veïns, dels festers i dels visitants. 

Per tant, en la reunió telemàtica celebrada el 18 de maig, l’Ajuntament de Xixona, la directiva de la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià i els presidents de les diferents filades, s’ha decidit:

La suspensió de les pròximes festes patronals de moros i cristians, que haurien de celebrar-se del 22 al 24 d’agost, així com dels actes anteriors i posteriors a les mateixes.

A esta decisió se li afegeix la presa fa unes setmanes de traslladar tots els càrrecs del 2020 per al 2021.

Volem agrair la disposició de tots els estaments de la festa a recolzar esta difícil decisió així com transmetre la nostra força a tots aquells que viuen de les festes en general. Estem segur que tornarem amb més força si cap.

Així mateix, atenent a les mesures establertes per l’administració central i autonòmica, d’acord amb les prescripcions de les autoritats sanitàries, i posant sempre per davant la salut de les persones, si arribades les dates existeix alguna possibilitat de realitzar determinats actes festius, buscaríem el màxim consens i acceptació de tots per a dur-los a terme.

En estos moments que estem vivint, volem donar ànims a totes aquelles persones que estiguen passant per una situació econòmica o social delicada 

I, sobretot, volem expressar el nostre dolor mes profund per cada una de les víctimes que deixa esta pandèmia i transmetre les nostres més sinceres condolences a les seues famílies. També desitgem una ràpida recuperació a tots els afectats. 

Una abraçada molt forta a tots.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar