Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1599045922338_reunion-presupuestos-2.jpg

Xixona incorpora el vot telemàtic als pressupostos participatius

La Regidoria de Participació Ciutadana també ha organitzat tres tallers presencials que començaran dilluns que ve.

L'Ajuntament de Xixona, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, posa en marxa dilluns que ve 7 de setembre, per tercer any consecutiu, el procés per a elaborar els pressupostos participatius 2021. Gràcies a esta iniciativa, veïns, associacions i col·lectius socials del poble podran proposar, debatre i prioritzar la destinació de 60.000 euros dirigits a inversions i activitats.

La ciutadania podrà assistir a tres tallers que es realitzaran en El Teatret i que es plantegen com una activitat contínua al llarg de les següents dates: el primer es farà el 10 de setembre i estarà centrat en la recerca de necessitats. En el segon taller, el 17 de setembre, es treballarà la formulació de les propostes. Finalment, el de l'1 d'octubre servirà per a la priorització de les propostes. L'horari dels tres tallers serà de 18.00 a 20:00h. L'aforament estarà limitat a 25 persones i s'haurà de realitzar una inscripció prèvia en la web www.xixonaparticipa.com. 

La novetat d'enguany és, precisament, el desenvolupament d'una plataforma digital amb l'objectiu de facilitar el procés de participació. Qualsevol veí podrà realitzar també propostes on line a través de www.xixonaparticipa.com del 7 al 20 de setembre. En esta web se centralitzarà tota la informació dels pressupostos participatius 2021, d'eixa forma qualsevol persona interessada estarà informada sobre l'estat en què es troba el procés i podrà participar còmodament des de la seua casa. Els requisits per a això són tindre 16 anys i estar empadronat a Xixona.

Una vegada tancada esta primera fase, els diferents departaments tècnics de l'Ajuntament realitzaran estudis de viabilitat de les propostes per a configurar el llistat final que passarà a la fase de votació. Este segon període comprendrà del 19 al 30 d'octubre, amb la possibilitat de realitzar el vot tant telemàtic com presencial en urnes.

Entre els objectius plantejats per a enguany destaca la intenció d'augmentar el grau de participació de tota la població, crear un clima de consens i involucrar als diferents col·lectius i associacions de Xixona.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar