Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1612460145740_carrer_francesc_nicolau_miramiralles.jpg

Les obres de condicionament de l'entrada sud de Xixona s'inicien este mes

L'actuació servirà perquè el tram que encara queda per urbanitzar de l'antiga N-340 adopte les característiques de l'avinguda Francesc Nicolau Mira Miralles fins a la rotonda d'accés sud al municipi.

L'Ajuntament de Xixona iniciarà en les pròximes setmanes la segona fase de les obres de condicionament del tram que encara queda de l'antiga carretera nacional N-340 en l'entrada del poble. Els treballs tindran un cost total de 372.110 euros i comptaran amb una subvenció de la Diputació d'Alacant.

L'objectiu és convertir esta zona del municipi en via urbana, com ja es va fer amb el tram que va des del betlemet fins a la porta d'accés al parc del Barranc de la Font. 

L'alcaldessa Isabel López Galera considera que amb estes obres, que tenen un termini d'execució de tres mesos, “s'aconseguirà donar un aspecte molt més urbà a l'entrada sud de Xixona i integrar el barri Sagrada Família amb la resta, a més de dotar al poble de més zones verdes i de passeig”.

López Galera també destaca que este treball d'urbanització “ajudarà a què la via siga més segura tant per als vianants com pels vehicles i posarà en valor una zona en què hi ha espais tan emblemàtics com l'ermita de sant Sebastià o el parc del Barranc de la Font”.

Les obres inclouen la construcció d'una rotonda en la intersecció amb l'avinguda de Joan Fuster, l'adequació de la vorera ja existent i la creació d'un carril bici fins a la rotonda de l'ermita de sant Sebastià, que connectarà amb el que ja es va desplegar en el barri Sagrada Família.

Així mateix, es reforçaran les zones verdes i l'arbratge, es construirà una vorera nova en el costat del talús i es pavimentarà la calçada, a més d'augmentar els punts de llum i fer canvis en l'enllumenat públic existent amb tecnologia LED més eficient.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar