oct. 27, 2024

L’alcaldessa, Isabel López, vol expressar el seu disgust per les declaracions que Compromís ha realitzat als mitjans de comunicació.

Precisament l’edil de Compromís, María José Mateo, ha comptat sempre amb el vistiplau de l’alcaldessa per a agafar la paraula en els plens, malgrat no ser ella la portaveu oficial designada pel seu grup. De fet, Isabel López s’ha vist obligada en més d’una ocasió a demanar a la regidora de Compromís que deixara parlar als portaveus d’altres grups polítics i que no interrompera quan estaven en l’ús del seu torn de paraula.

En el ple ordinari del mes de setembre, durant el punt en el qual tots els grups poden formular els precs i preguntes que consideren, l’alcaldessa Isabel López va haver de demanar a la regidora de Compromís que aclarira quina era la seua petició, després d’un raonament de més de cinc minuts que sobrepassava el temps habitual amb què la resta de regidors plantegen les seues qüestions i que era més propi d’un debat que del torn de precs i preguntes. Esta petició de l’alcaldessa és per la qual Compromís assegura que el ple “és poc democràtic”.

Per tots estos motius, són inadmissible les paraules de Compromís i que este grup s’atrevisca a dir que no es poden expressar. Està totalment fora de lloc i falten a la veritat.

Qualsevol persona que estiga interessada a comprovar per si mateixa el que va ocórrer en este punt del ple o en qualsevol altre, pot fer-ho simplement accedint al canal oficial de Youtube de l’Ajuntament, on des de fa 10 anys s’emeten en directe les sessions i es pengen tots els punts un a un per a garantir l’absoluta transparència i normalitat democràtica que ha de caracteritzar l’activitat diària del consistori.

Últimes notícies

Últimes notícies

Històric de notícies